NaslovnicaVijestiRAKITIĆ IPAK NAPUŠTA BARCELONU U SIJEČNJU: Odlazi iz Barcelone, ali ostaje u...

RAKITIĆ IPAK NAPUŠTA BARCELONU U SIJEČNJU: Odlazi iz Barcelone, ali ostaje u Španjolskoj!

Jedna od najtežih stvari za klub koje treba ispraviti je kako se postupa prema veteranima u sastavu koji su tijekom godina napravili dobar posao. Ne žele da navijači misle da su ih izdali, ali također ne žele da odu i igraju negdje drugo.

RAKITIĆ IPAK NAPUŠTA

Oni definitivno ne žele da odu najvećem rivalu, što bi ih moglo progoniti kasnije u budućnosti. Mnogi će u Španjolskoj samo Real Madrida smatrati istinskim rivalom Barcelone, ali Atletico Madrid je imao svojih trenutaka u posljednjih nekoliko godina.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Trenutno se nalaze jedan bod manje od vrha La Lige, pa bi bio poprilično veliki šok kada bi Barcelona prodala svoje provjerene igrače svjetske klase.

Samo to je ono što se upravo izvještava u Španjolskoj. Prema Movistar+, Atletico Madrid je spreman platiti 40 milijuna eura koje Barca traži za puštanje Rakitića sa Nou Campa.

Sa gledišta Hrvata, on treba napraviti transfer u siječnju. Sljedećeg ožujka navršava 32 godine, a dolazi nam i Euro 2020, što bi mu mogla biti posljednja realna šansa za osvajanje velikog turnira sa Hrvatskom.

Da bi bio najbolji na turniru, potrebno mu je više od povremenih nastupa ili kup utakmica, pa bi prelazak u Atletico mogao biti idealan za njega. Možete čak pogledati ekipu i reći da će ga Diego Simeone odmah ubaciti u prvu postavu, ali to je još uvijek poželjno u njegovoj trenutnoj situaciji.

U ovom trenutku vrijedno je napomenuti da, iako je Atletico Madrid spreman platiti traženu cijenu, nema naznaka da je Barca spremna da ga pusti tamo.

Počinje izgledati kao da će Rakitić otići u siječnju, samo nam ostaje da sačekamo i vidimo gdje će njegova sljedeća destinacija biti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!