NaslovnicaVijestiRAKITIĆ ODLAZI ZA BIJEDNU CIJENU: Italija je njegova sljedeća destinacija!

RAKITIĆ ODLAZI ZA BIJEDNU CIJENU: Italija je njegova sljedeća destinacija!

Napraviti transfer u siječnju prije velikog internacionalnog turnira je uvijek veliki rizik. Ako se ne pokažete u novom timu ili ako izgubite formu i samopouzdanje, to može zaista staviti vaše mjesto u nacionlanom timu pod znak pitanja.

RAKITIĆ ODLAZI

Unatoč tome, možda bi veći rizik bio za Ivana Rakitića da ostane u Barceloni cijelu sezonu. On je jedva i igrao ove sezone i to ne izgleda kao da će se promijeniti. U opasnosti je postati izopćenik u timu, tako da bi takav transfer u siječnju imao smisla.

Kako piše Sport preko The Suna, Barca traži naknadu od oko 35 milijuna funti, kako bi pustila Hrvata, a čini se da ima dosta timova koji bi bili spremni platiti tu cijenu.

Čini se da je Manchester United očito odredište, unatoč izvješću koje kaže da su zainteresirani za njegovo potpisivanje, izgleda da on ne bi želio otići na Old Trafford. To sugerira da bi prelazak u Italiju mogao biti vjerojatniji.

I dalje kažu da je Milan vrlo zainteresiran, uz Juventus i Inter. Svakako zvuči kao da će imati nekoliko klubova od kojih će moći da bira, samo ovisi o tome može li taj klub dogovoriti honorar sa Barcom.

Stvari bi se mogle promijeniti do tada. Ima još dosta vremena za ozljede ili suspenzije, što će Rakitiću pružiti priliku u prvom timu, ali čini se da će vrlo vjerojatno biti prodan.

Sljedeće godine navršava 32 godine, a ovo bi mu mogao biti posljednji veliki turnir sa Hrvatskom, pa se mora potruditi da odabere klub koji mu savršeno odgovara.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!