NaslovnicaVijestiRakitić otkriva: Nitko me nije zvao na utakmice Lige nacija, ali sam...

Rakitić otkriva: Nitko me nije zvao na utakmice Lige nacija, ali sam svima čestitao

Ivan Rakitić, nekadašnji hrvatski reprezentativac i trenutni igrač Seville, objavio je da neće prisustvovati finalnoj utakmici Lige nacija iz jednostavnog razloga – nije dobio poziv za taj događaj.

“Kod kuće sam u Sevilli. Kupujemo nešto za uređenje. Moje kćeri završavaju školu pa ćemo biti spremni za odmor. Liga nacija? Nitko me nije zvao, ali čestitao sam izborniku, predsjedniku Saveza, igračima, odnosno suigračima, mojim ‘starcima’. Naravno, navijao sam jako, svim srcem i bilo je stvarno fantastično”, rekao je Rakitić.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prvotimac Seville iznio je svoja očekivanja za nadolazeće nedjeljno finale u kojem će Vatreni odmjeriti snage s reprezentacijom Španjolske.

“Mislim da će to biti drugačija utakmica nego protiv Nizozemske. Imam puno povjerenja u naše Vatrene. Vjerujem da će izbornik pripremiti najbolju taktiku i upozoriti igrače što moraju raditi na terenu. Siguran sam da će sve biti jako dobro i pozitivno i svi ćemo navijati da Hrvatska konačno osvoji neko zlato,” dodao je.

Rakitić se prije nešto manje od tri godine oprostio od kockastog dresa. Za Hrvatsku je odigrao 106 utakmica i postigao 15 golova. Bio je član generacije koja je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!