NaslovnicaVijestiRalf Rangnick otkrio da Jesse Lingard nije otišao na posudbu zbog Masona...

Ralf Rangnick otkrio da Jesse Lingard nije otišao na posudbu zbog Masona Greenwooda!

Ralf Rangnick je potvrdio da je uhićenje Masona Greenwooda imalo određenu ulogu u ostanku Jessea Lingarda u Manchester Unitedu, ali to nije jedini razlog.

Ralf Rangnick otkrio

Očekivalo se da će Lingard u siječanjskom prijelaznom roku otići na posudbu, kao i godinu prije, budući da ove sezone nije startao nijednu utakmicu Premier lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prelazak u West Ham, gdje je prije bio vrlo uspješan, bila je jedna od opcija za Lingarda, dok su Newcastle United i Tottenham Hotspur također bili navodno zainteresirani.

Međutim, na kraju je 29-godišnjak ostao u Unitedu, a do kraja ugovora mu je ostalo samo šest mjeseci, što znači da uskoro može otići besplatno.

Smatralo se da je Greenwoodovo uhićenje i najava kluba da napadač neće trenirati niti igrati za momčad u doglednoj budućnosti, utjecalo na to da Lingardu nije dopušten odlazak.

“Na neki način, da”, rekao je privremeni menadžer na konferenciji za novinare prije utakmice uoči četvrtog kola FA kupa na pitanje da li je situacija sa Greenwoodom utjecala na transfer.

“Ali na kraju, rekli su mi iz kluba, rekli su mi iz uprave, nisu se mogli dogovoriti ni s jednim od tih klubova koji su bili zainteresirani za njega.”

“S obzirom da se prijelazni rok zatvarao u ponedjeljak navečer, poslijepodne me uprava obavijestila da bi radije ostao, a to je bila odluka koju sam u potpunosti razumio i prihvatio.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!