NaslovnicaVijestiRamos i Costa pucaju od samopouzdanja: Favoriti smo na SP!

Ramos i Costa pucaju od samopouzdanja: Favoriti smo na SP!

Nakon velike pobjede nad Argentinom, Diego Costa i Sergio Ramos tvrde da su među glavnim favoritima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta.

Španjolski nogometaši Diego Costa i Sergio Ramos, poslije spektakularne pobjede nad Argentinom od 6:1, poslali su poruku ostalim reprezentacijama da su oni glavni favoriti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Španjolska će igrati u skupini B s Portugalom, Marokom i Iranom na Svjetskom prvenstvu.

Španjolska je u prijateljskom meču na madridskom Wanda Metropolitanu deklasirala goste iz Argentine, bez Lionela Messija, uz tri gola Isca Alarcona, a po jednom su pogodili Diego Costa, Tiago Alcantara i Iago Aspas.

[su_watch_live_football]

“Sa igračima koje imamo sigurno ne možemo reći da Španjolska nije favorit. Želim biti u avionu putnika za Rusiju, radim sve zbog toga, a imamo mnogo napadača. Četvorica nas je (Rodrigo, Aspas i Morata), a netko možda neće otići. Želim pomoći svojoj zemlji”, rekao je Costa Cadeni Cope.

Suigrač iz reprezentacije i kapetan madridskog Reala (koji je preuzeo igrački i ideološki primat u selekciji Španjolske od Barcelone) Sergio Ramos stišava euforiju zbog rezultata protiv jednog od pretendenata za trofej prvaka svijeta.

Velika greška u administraciji Lazija: Klub se našao usred internet prevare i prevarantima uplatio 2 miliona eura

Transfer glasine: Gabriel Jesus odbio produžiti ugovor sa Cityem, Lazio odredio cijenu za SMS-a, Barca želi igrača Rome

“Moramo ostati smireni jer još ništa nismo osvojili. Ipak, logično je da je ovo dobar put do Svjetskog prvenstva, osjećamo se odlično. Za nas dueli kao što je ovaj protiv Argentine ne mogu biti samo prijateljski, svi su vidjeli kako smo igrali. Idemo s ambicijama, ali ne arogantno”, rekao je Ramos.

Kao glavni hendikep za Argentinu ukazao je na izostanak ozlijeđenog Messija.

“Svi znaju tko je Messi, jedinstven je na svijetu i to pokazuje u svakom meču, ne samo u Barceloni, već i u dresu Argentine. Vidio se njegov izostanak, Argentina je izgubila veliki dio ekipe. Nisu tako lako izgubili, u drugom poluvremenu su su se borili unatoč teškom rezultatu, tako uvijek igraju”, zaključio je sjajni defanzivac.

Španjolska će igrati u skupini B s Portugalom, Maroko i Iranom na Svjetskom prvenstvu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!