NaslovnicaVijestiRamos odgovorio na pitanje o prelasku u Barcu i o potencijalnom dolasku...

Ramos odgovorio na pitanje o prelasku u Barcu i o potencijalnom dolasku Messija

Već neko vrijeme se spekuliše o potencijalnom odlasku Sergija Ramosa iz Madrida – još uvijek je dosta nepoznanica, ali kapetan Reala je siguran da nikada neće zaigrati za Barcu.

Međutim, kapetan Real Madrida ne bi imao nikakav problem da Lionel Messi dođe u “kraljevski klub”.

Messi će vjerovatno napustiti Katalonce, ali svakako je praktično nemoguće da pređe u redove najvećeg rivala.

Ipak, novinari su postavili hipotetičko pitanje Ramosu i dobili su sljedeći odgovor:

„Da li bih prihvatio Messija u Realu? Sto posto. Bez dileme. Čak bih ga pozvao u svoju kuću da mu pomognem, ha-ha, neka spava kod mene nekoliko sedmica dok se ne prilagodi. Mnogo nam je patnje nanio i bilo bi lijepo da dođe“, kaže Ramos i dodaje:

„Ipak, ja ne bih nikad igrao za Barcelonu, ni za 50, ni za 70 miliona eura godišnje. Postoje neke stvari koje novac ne može da kupi, nemoguće bi bilo da ja igram za Barcelonu“.

Sve više je spekulacija i u vezi s Ramosovom budućnošću.

„Ono što želim jeste da čiste savijesti napustim Real i da dam klubu sve što mogu. Ne znam odlazim li danas, sutra ili za pet godina – nadam se da ću ostati još dugo, ali ne zavisi samo od mene“.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!