NaslovnicaVijestiRamos poslao jasnu poruku nakon isključenja i poraza od Cityja

Ramos poslao jasnu poruku nakon isključenja i poraza od Cityja

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos poslao je jasnu poruku nakon poraza od Manchester Cityja (1:2) na Santiago Bernabeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos sinoć se upisao u Lige prvaka – kako u pozitivnom, tako i u negativnom segmentu. Po 124. put u svojoj karijeri Ramos je istrčao na teren u najelitnijem europskom natjecanju, čime je izbio na 10. mjesto vječne liste Lige prvaka po broju nastupa, prestigavši Gianluigija Buffona.

Ipak, postoji i druga strana medalje, ona vrlo tipična kad se o Ramosu radi. U 86. minuti Ramos je zbog rušenja Gabriela Jesusa ispred svog šesnaesterca zaradio izravni crveni karton, što mu je bila četvrta utakmica u Ligi prvaka koju zbog isključenja nije dovršio.

Time se izjednačio s Ibrahimovićem i Edgarom Davidsom, koji imaju jednak broj crvenih u ovom natjecanju.

Ali, Realov kapetan i četverostruki osvajač Lige prvaka istom prilikom je postao i rekorder po broju izravnih crvenih kartona. Ovo mu je treći!

“Nakon jako teške noći, vidim dvije opcije: Možemo razmišljati o jučerašnjem danu ili raditi na sutrašnjoj pobjedi. Ja biram ovo drugo. Misli i srce su već okrenuti El Clasicu”, poslao je kratku i jasnu poruku kapetan Reala, ne želeći da očajava zbog poraza i zarađenog crvenog kartona.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!