NaslovnicaVijestiRAMOS PREDLOŽIO POJAČANJE: Real Madrid dovodi braniča za 70 milijuna eura

RAMOS PREDLOŽIO POJAČANJE: Real Madrid dovodi braniča za 70 milijuna eura

Real Madrid je, kako se izvješćuje, zainteresiran za Interovog braniča Milan Skriniara, nakon što je Sergio Ramos zatražio od kluba da nađe novog braniča na tržištu transfera.

Ramos predložio pojačanje

Diario Gol izvještava kako su Los Blancosi zainteresirani za transfer 23-godišnjaka, a Inter je spreman dopustiti igraču da napusti klub za naknadu od 70 milijuna eura.

Izvješća o vijestima također govore kako Sergio Ramos nije siguran u svoje trenutne braniče sa kojima igra u klubu, te je stoga zatražio od kluba da se na ljeto dovede novi branič.

Skriniar se pokazao odličnim pojačanjem otkako je prošlog ljeta došao na San Siro iz Sampdorije.

Slovački internacionalac se brzo našao u glavnoj ulozi na Interovoj strani, a branič je igrao u svakoj utakmici 2017/18 sezone u Seriji A, jer je pomogao svom klubu da osigura Ligu prvaka sljedeće sezone.

Središnji branič je također dokazao da ima oštro oko za gol, jer je igrač uspio pronaći mrežu četiri puta ove sezone, impresivan povratak za braniča.

Ako Real Madrid želi slušati Ramosove molbe, onda će morati dugi i teško da traže igrače sa više sposobnosti i potencijala od Skriniara.

Škriniar je svoju karijeru započeo u MŠK Žilini sa 12 godina. Prvu utakmicu u Slovačkoj super ligi je odigrao 2012 .godine kada je imao 17 godina i 49 dana u utakmici protiv Zlate Moravce. Zatim u istoimeni klub odlazi na posudbu u 2013. godini, kako bi dobio više iskustva u prvoj postavi.

2016. godine odlazi u Sampdoriju i potpisuje ugovor od četiri i pol godine. 7. srpnja 2017. godine Škriniar dolazi u Inter i potpisuje ugovor od pet godine. Platili su ga oko 20 milijuna eura, ali su uključili i Gianlucu Caprarija u taj dogovor. Škriniar je time postao najskuplji slovački igrač svih vremena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!