NaslovnicaVijestiRAMOS PRIJETI ODLASKOM: Posvađao se sa Perezom i Marcelom - ako Mourinho...

RAMOS PRIJETI ODLASKOM: Posvađao se sa Perezom i Marcelom – ako Mourinho dođe, kapetan Reala odlazi!

Ramos prijeti odlaskom! Posvađao se sa Perezom i Marcelom – ako Mourinho dođe, kapetan Reala odlazi! Sergio Ramos bi mogao biti jedan od onih igrača koje većina navijača voli mrziti, ali navijači Real Madrida ga ne bi zamijenili ni za koga.

Ramos prijeti odlaskom

Za Los Blancose, španjolski branič je vrijedan zlata. Porežite ga i on će krvariti bijelo.

Ramos je sada u Real Madridu skoro 14 godina, nakon što je prešao za 27 milijuna eura iz Seville još na ljeto 2005. godine.

Međutim, špekulacije se povećavaju i govore da je Ramosovo vrijeme na Bernabeu možda blizu završetka.

Izvještavano je da je imao sukob sa Florentinom Perezom, nakon poraza od prošlog tjedna protiv Ajaxa (1-4) – rekavši predsjedniku Madrida ‘isplati me i ja ću ići’ – dok su izvještaji tijekom vikenda tvrdili da se posvađao sa Marcelom na treningu.

Također je objavljeno, prema pisanju Daily Maila, da je Ramos zaprijetio da će napustiti Madrid ako Jose Mourinho bude imenovan za zamjenu Santiaga Solarija.

Solarijevi dani su odbrojani na Bernabeuu nakon niza loših nastupa i loših rezultata.

No, Ramos, koji je bio tu kada je Mourinho vodio Real između 2010-2013. godine, rekao je da će napustiti svoje trenutne poslodavce ako se ‘Posebni’ vrati na Bernabeu.

Ramos će imati još jednu godinu ugovora u ljeto i povezan je sa preseljenjem u Juventus.

32-godišnjak nije jedini igrač u Madridu protiv mogućeg imenovanja Mourinha.

Mailov izvještaj dodaje da Gareth Bale, Karim Benzema i Marcelo ne žele vidjeti bivšeg šefa Manchester Uniteda na Bernabeu.

Perez je, međutim, rekao igračima da nemaju prava glasa u imenovanju novog menadžera.

On će se u ponedjeljak sastati sa direktorima kluba sa namjerom donošenja konačne odluke o stavljanju Mourinha na čelo tima sa trenutnim učinkom.

Neki navijači Real Madrida žele vidjeti Mourinha kako se vraća nakon tako razočaravajuće sezone, ali hoće li ga i dalje željeti ako to znači da će potencijalno izgubiti svog kapetana?

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!