NaslovnicaVijestiRamos: Taj gol mi je odredio karijeru

Ramos: Taj gol mi je odredio karijeru

Sergio Ramos je stigao do brojke 100 golova za Real Madrid, a na pitanje koji pogodak mu je najdraži, izdvojio je jedan poseban.

Odbrambeni nogometaš Real Madrida Sergio Ramos proteklog vikenda postigao je stoti gol u dresu “kraljevskog kluba”.

Kapetan Madriđana u prvi plan ističe timski uspjeh, ali je jedan pogodak ipak izdvojio.

“Rekordi i statistika su zanimljivi, ali za mene su glavne pobjede ekipe. Nadam se da ću još dugo da igram i postižem pogotke,” rekao je Ramos i nastavio:

“Svaki gol za mene je poput djeteta. Nije lako odabrati jedan. Ali, naravno, postoji jedan poseban. Pogodak koji je odredio moju karijeru – to je onaj u Lisabonu.”

Gol o kome priča postigao je u 93. minutu finala Lige prvaka 2013/14 protiv gradskog rivala Atletica i tako svom timu obezbijedio produžetak.

Los Blancosi su u produžetku još tri puta matirali Jorgandžije, a trofej iz Lisabona prvi je od četiri koliko ih Ramos ima u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!