NaslovnicaVijestiRangersi će zaraditi OGROMNU svotu ako svladaju Eintracht Frankfurt u finalu Europske...

Rangersi će zaraditi OGROMNU svotu ako svladaju Eintracht Frankfurt u finalu Europske lige

Momčad Giovannija van Bronckhorsta igra protiv Eintrachta iz Frankfurta na stadionu Ramon Sanchez-Pizjuan u Sevilli.

Rangersi bi mogli dobiti do 40 milijuna funti novčane nagrade ako pobijede u finalu Europske lige večeras.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Škotski klub će navodno zaraditi 4 milijuna eura (3,4 milijuna funti) ako budu okrunjeni prvakom Europske lige.

Rangersi bi tada također zaradili 3,5 milijuna eura (3 milijuna funti) za natjecanje u Superkupu sljedeće sezone protiv Liverpoola ili Real Madrida, pri čemu bi pobjednici tog meča dobili bonus od 1 milijun eura (840.000 funti).

Pobijede li Frankfurt, Rangers bi se također kvalificirao u Ligu prvaka sljedeće sezone – pri čemu bi zaradio 15,6 milijuna eura (13,1 milijuna funti).

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!