NaslovnicaVijestiRanieri bijesan nakon utakmice: "Htio sam da ga ubijem!"

Ranieri bijesan nakon utakmice: “Htio sam da ga ubijem!”

Claudio Ranieri bio je bijesan nakon utakmice u kojoj je njegov Fulham slavio protiv Huddersfielda pogotkom u sudačkoj nadoknadi, ali nakon promašenog penala Kamare, koji je oteo loptu Mitroviću.

Nogometaši Fulhama danas su slavili na Craven Cottageu protiv Huddersfielda rezultatom 1:0, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Aleksandar Mitrović u 91. minutu.

Srpski golgeter donio je veliko slavlje timu koji na prethodnih šest utakmica u Premier ligi nije znao za pobjedu.

Međutim, euforiji je prethodio incident u redovima Fulhama. U 82. minutu dosuđen je penal za ekipu Claudija Ranierija, a Aboubakar Kamara je tada oteo loptu Aleksandru Mitroviću kako bi on izveo kazneni udarac.

Ovaj potez je razljutio italijanskog trenera, koji je posle utakmice žestoko iskritikovao Francuza pred TV kamerama.

“Nije ispoštovao ni mene, ni klub, ni suigrače, ni publiku! Razgovarao sam sa njim, to nije bilo u redu” kazao je Ranieri.

“Rekao sam mu da ostavi loptu Mitroviću, on je naš čovjek za penale. Nevjerovatno šta je uradio. Htuo sam u jednom momentu da ga “ubijem”.

Aleksandar Mitrović, ipak, nije zamjerio suigraču.

“Mislim da je moj posao da izvodim penale. On nije tako mislio i uzeo je loptu. Poštujem i to. Nemam problem sa tim. Promašio je i to je to. To je dio nogometa. Treba reći ipak da nas je pokrenuo kada je ušao u drugom poluvremenu.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!