NaslovnicaVijestiRanieri može napustiti Leicester za samo jedan milion funti

Ranieri može napustiti Leicester za samo jedan milion funti

Ranieri može napustiti Leicester za samo jedan milion funti. 64-godišnjak je povezan sa Italijanskom reprezentacijom i navodno bi mogao biti zamjena za Antonio Conte-a, nakon zapanjujuće sezone u Premier ligi sa Leicester Cityjem.

Ranieri može napustiti Leicester za samo jedan milion funti

Menadžer Leicester Cityja Claudio Ranieri ima otkupnu klauzulu u svom sadašnjem ugovoru koji bi ga mogao dovesti u veliko iskušenje da napusti King Power stadion za nešto manje od 1 miliona funti, piše The Sun.

Talijanski stručnjak je uživao u zapanjujućoj sezoni u Premier ligi, sa svojim klubom koji je trenutno pet bodova prednosti na vrhu tabele sa samo devet utakmica preostalih do kraja sezone.

Leicesterova forma sa Ranieriem ga je povezala sa trenerskom pozicijom u italijanskoj reprezentaciji, pozicija na kojoj je sada Antonio Conte, ali od kojeg se očekuje da će napustiti svoj položaj kako bi se preselio na Stamford Bridge i preuzeo ranjenu ekipu Chelseaja.

Rođen u Rimu, Italiji, Ranieri je prvi put potpisao profesionalni ugovor sa Romom i u dvije sezone sa klubom, odigrao je samo šest utakmica.

Također je išao na jedno-mjesečnu posudbu u Siracusu. Kao igrač, Ranieri je većinu svoje karijere igrao kao branič za Catanzaro (1974-1982), Catania (1982-1984), i Palermo (1984-1986).

[su_bet365_live_koeficijenti]

1987. godine je preuzeo amaterski tim Vigor Lamezia, njegova prva pozicija kao menadžera u Campania Puteolana, mali tim iz Pozzuolija.

Međutim, u Cagliariju je stvorio svoje ime, gdje ih je odveo u Seriju A iz treće divizije Serije C1 u vrlo uspješnim sezonama.

Zatim odlazi u Napoli gdje ih vodi dvije sezone. Uprkos četvrtoj pozicij sa njima u Seriji A, nije osvojio ništa.

Fiorentini se pridružio 1993. godine, gdje im je pomogao da pređu u Seriju A u svojoj prvoj sezoni. Imao je mnogo uspjeha u Italiji.

1997. godine se seli u Španiju kako bi preuzeo Valenciju. U Englesku je došao 2000 godine gdje je vodio Chelsea i ostao čak četiri godine.

2004. godine se ponovo seli u Španiju i ponovo u Valeciju na ugovor od tri godine. 2015. godine je došao u Leicester.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!