NaslovnicaVijestiRanieri očajnički pokušava dovesti još jednog napadača

Ranieri očajnički pokušava dovesti još jednog napadača

Ranieri očajnički pokušava dovesti još jednog napadača. Claudio Ranieri želi veću konkurenciju za mjesto u napadu nakon pozajmljivanja Andreja Kramarića u Hoffenheim.

Ranieri očajnički pokušava dovesti još jednog napadača

Italijanski stručnjak je pozvao Leicesterove vlasnike da mu pomognu u potrazi novog napadača do kraja mjeseca, koji bi im pomogao da zadrže svoje mjesto u Premiershipu.

Lisice su pobijedile Stoke sa 3-0 u subotu sa Drinkwaterom, Jamie Vardyjem i Leonardo Ullom koji su postigli golove u toj pobjedi.

Menadžer Leicestera želi da poveća konkurenciju za mjesto u napadu nakon što je pustio Kramarića u Hoffenhaim da bi oslobodili jedno mjesto na platnoj listi.

Leicester je povezan sa Rominim napadačom Seydou Doumbijom, koji je na posudbi u CSKA Moskvi, a Inaki Williams je također vrlo obećavajući napadač koji igra za Athletic Bilbao.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Ranieri je rekao: “Vrlo je važno imati, potrebno je, i volio bi da imam – dva igrača za svaku poziciju.”

“Volio bih dovesti još jednog napadača i dati podršku ostaloj trojci, jer igramo sa visokim intenzitetom i nije moguće igrati istim intenzitetom cijele sezone, iz tog razloga želimo dovesti još jednog napadača.”

“Svi se pojačavaju i kupuju nove igrače, jer žele spasiti sezonu i žele osvojiti nešto.”

“Moramo pokušavati i za naše i navijačko poštovanje. Ovo je čudna liga. Veliki timovi nisu na vrhu. Tu je Leicester. Šta se desilo? Ja ne znam. Ali želim da ostanemo tamo gdje jesmo u ovom trenutku.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!