NaslovnicaVijestiRanieri: Veliki klubovi su uplašeni iznenadne forme Leicestera

Ranieri: Veliki klubovi su uplašeni iznenadne forme Leicestera

Veliki klubovi su uplašeni iznenadne forme Leicestera. Italijanski menadžer vjeruje da su se tradicionalni veliki klubovi u Premier ligi ove sezone uplašili forme njegovog kluba, dok su Lisice na vrhu tabele sa još samo deset kola prije kraja.

Veliki klubovi su uplašeni iznenadne forme Leicestera

Claudio Ranieri vjeruje da je iznenadna forma Leicester Cityja u Premier ligi pod velikim pritiskom ‘velikih’ timova .

Regularni predstavnici Lige prvaka, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City i Manchester United su se navodno sastali sa američkim Sportskim direktorom Charlie Stillitanom u utorak kako bi razgovarali o predloženim planovima za Europsku Super ligu.

Zatvoreni turnir će garantovati mjesto za veliku petorku Premier lige, kako bi se timovi kao Leicester izbjegavali.

[su_bet_at_home_1]

Lisice imaju tri boda prednosti na vrhu lige sa 10 utakmica još uvijek u igri i italijanski trener Ranieri vjeruje da je njegova ekipa uplašila ‘veliku’ petorku.

“Razumijem, veći timovi žele da budu sigurni da će dobiti novac i ne žele da izgube godinu dana bez Lige prvaka, ali to je sport”, objasnio je Ranieri pred utakmicu na konferenciji za novinare.

“Ako, za godinu dana, ne postignete ovo i želite da napravite nešto drugačije, mislim da to nije uredu – uplašeni ste, niste baš tako jaki.”

“Razumijem da žele učiniti nešto, ali ako se nešto čudno događa za što nisu krivi ‘mali’ timovi, onda oni moraju kriviti sebe.”

Leicester igra protiv Watforda danas na Vicarage Roadu, gdje će tražiti pobjedu nakon njihovog remija od 2-2 protiv West Broma u posljednjoj utakmici. Koeficijent na Ranierijev tim je 2.62, dok je na Watford 2.90. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 3.30. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Leicester i ostale timove iz liga širom svijeta.

1e0E0Cl

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!