NaslovnicaVijestiRaphael Varane se oprostio od reprezentacije

Raphael Varane se oprostio od reprezentacije

U 29. godini Raphaël Varane odlučio je prekinuti reprezentativnu karijeru, javlja Le Parisien.

Branič Manchester Uniteda kao razlog za završetak reprezentativne karijere naveo je određena fizička i psihička istrošenost.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Posljednju utakmicu u dresu francuske reprezentacije odigrao je u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine 18. prosinca, a nakon 93 utakmice u dresu nacionalne selekcije odlučio se oprostiti.

Prema Le Parisienu, Varane želi više vremena posvetiti svojoj obitelji.

Varane je započeo svoju reprezentativnu karijeru prije gotovo 10 godina, 22. ožujka 2013. pobjedom protiv Gruzije u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo. Tada još nije imao 20 godina, ali je već bio u prvoj postavi Real Madrida.

S Francuskom je osvojio SP 2018., kao i Ligu nacija 2021. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!