NaslovnicaVijestiRASHFORD NA PRODAJU? United iznio svoje zahtjeve - evo što žele za...

RASHFORD NA PRODAJU? United iznio svoje zahtjeve – evo što žele za 21-godišnjaka!

Manchester United je, kako se izvješćuje, iznio svoje zahtjeve za Marcus Rashforda nakon interesa iz Real Madrida za mladog internacionalca Engleske.

Rashford na prodaju

Ovaj 21-godišnjak nastavlja se pokazivati kao ključni igrač na Old Traffordu ove sezone, nakon što je svoju igru doveo na novu razinu, jer je Ole Gunnar Solskjaer zamijenio Jose Mourinha kao menadžera.

Međutim, prema pisanju Diario Gola, Rashford ima svoju cijenu, a Manchester United je svjestan da bi njegov ugovor trebao isteći 2020. godine, pa bi moglo biti smisla prihvatiti ponudu koja će mu stići ako bude dovoljno dobra.

Real Madrid želi da se riješi Balea i očito su zainteresirani za Rashforda, a čini se da bi United prihvatio ponudu od 51 milijun funti u gotovini, kao i Balea u zamjenu za Rashforda, piše Diario Gol.

Ostaje da se vidi hoće li pristalice Crvenih đavola to prihvatiti, a Rashford je iznimno popularan talent nakon što je prošao kroz mlađe kategorije na Old Traffordu.

Bale, u međuvremenu, unatoč tome što je veliko ime, izgleda van svoje najbolej forme i kao jedno rizično pojačanje, čak i ako bi mogao ponovo povratiti svoju formu u Premier ligi, gdje je prethodno pokazao svoju najbolju formu tijekom boravka u Tottenhamu.

Internacionalac Velsa bi bez sumnje bio nadogradnja za Alexis Sancheza, ali bi bilo mnogo bolje da ga United potpiše u odvojenom ugovoru od Marcus Rashforda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!