NaslovnicaVijestiRaskošan život Hernána Crespa: Spavao sam s velikim brojem žena

Raskošan život Hernána Crespa: Spavao sam s velikim brojem žena

Sada je trener Deportivo Defensea, tima u prvoj argentinskoj nogometnoj ligi, a nekada je bio jedan od najboljih napadača u svijetu nogometaša. Hernána Crespa, baš kao i mnogi drugi nogometaši živjeli su punim plućima. Sada je već godinama porodičan čovjek, a u intervju za argentinske medije otkrio je kako je to nekada bilo.

raskošan život

“Bilo je orgijanja. Otelo se kontroli, bilo je sve više i više žena. Ponese vas slava, debitovao sam sa 18 godina na seniorskom nivou, a svoju suprugu upoznao s 27. Do tad nikad nisam neku djevojku doveo kući. Sve mi je tad bilo ravno. Bio sam poznat, sjajan nogometaš. Radite svašta, iskorištavate određene privilegije. Jesam li propustio nešto napraviti? Ma kakvi, probao sam baš sve. S TV prijenosima stigao je novac, postali smo još slavniji. Bilo je novca, žena… Danas neki nogometaši samo o tome razmišljaju”, rekao je 44-godišnji Crespo.

Crespo je oženjen od 2005. godine sa bivšom jahačicom konja, Alessijom Andre Rossi i imaju troje djece. Svoju nogometnu karijeru je počeo u Riveru, a onda otišao u Parmu. U Parmi je pružao sjajne partije – uslijedio je transfer u Lazio za tada nevjerojatnih 56 milijuna eura. Kasnije je igrao za Inter, Chelsea i Milan.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!