NaslovnicaVijestiRaspada se "katarski PSG": Jedan od najboljih i najiskusnijih igrača kluba napušta...

Raspada se “katarski PSG”: Jedan od najboljih i najiskusnijih igrača kluba napušta Pariz!

Čini se da Paris Saint Germain također neće pokušati zadržati ni kapitena, koji je bio jedan od simbola momčadi nakon katarskog preuzimanja kluba.

Mnogi vjeruju da se jedan od ključnih trenutaka rasta i međunarodne afirmacije Paris Saint Germaina desio u ljeto 2013. godine, kada je pariški klub, tada u prilično ranoj fazi ere svojih novih vlasnika, doveo dvije vrhunske superzvijezde iz Milana – Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silvu. Uz spomenute igrače, PSG je jasno dao do znanja da želi ulaznicu u europsku klupsku kremu, pa su u simboličkom smislu oba igrača od velike važnosti za zlatno doba pariškog giganta.

Otkupna klauzula od 20 miliona je laž! U Dortmundu još jednom pokazali kakvi su pregovarači, vrtoglava otkupna klauzula za Haalanda

Ibrahimović se oprostio od Pariza prije nekoliko godina, a čini se da će se 35-godišnji Thiago Silva, koji služi kao kapetan momčadi, pridružiti izlazu iz kluba ovog ljeta. Iako Thiago Silva, pod vodstvom Thomasa Tuchla, i dalje igra istaknutu ulogu, PSG očito već prati nove transfer mete. Silvi postojeći ugovor ističe u lipnju ove godine, a trenutno ne postoje pregovori o produženju suradnje.

“Thiago Silva bi želio ostati, ali klub nije ni naznačio da želi produžiti ugovor, pa je razumljivo da Thiago gleda ponude drugih klubova. Trenutno ne razgovaramo s PSG-om o bilo čemu. Točno je da je nogomet dinamičan i nepredvidljiv, pa se stvari mogu brzo promijeniti “, rekao je Silvin agent Paulo Tonietto.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!