NaslovnicaVijestiRasprodaja u Manchester Unitedu. Klub napušta čak 13 igrača

Rasprodaja u Manchester Unitedu. Klub napušta čak 13 igrača

Prema izvještajima britanskih medija, veliki engleski nogometni klub Manchester United planira veliku obnovu svoje momčadi tijekom ljetnog prijelaznog roka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nagađa se da bi čak 13 igrača moglo napustiti klub, a među njima su Anthony Elanga, Eric Bailly, Aaron Wan-Bissaka, Alex Telles, Donny van de Beek, Facundo Pellistri, Brandon Williams i Anthony Martial. Nizozemski trener Erik ten Hag vodi momčad u obnovi i pokušava složiti kockice svog igračkog mozaika.

Budućnost kapetana kluba Harryja Maguirea na Old Traffordu također je neizvjesna. Prema glasinama, Erik ten Hag će pokušati dovesti meksičkog napadača Santiaga Gimeneza (21) iz Feyenoorda, koji je ove sezone zabio 18 golova u 36 nastupa na svim natjecanjima. Gimenez je prošlog ljeta stigao u Feyenoord iz meksičkog Cruz Azula i uživa u svojoj prvoj sezoni u europskom nogometu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!