NaslovnicaVijestiRasprodaja u Zvezdi. Prodali tri igrača za 19 milijuna eura

Rasprodaja u Zvezdi. Prodali tri igrača za 19 milijuna eura

Tokom završetka zimskog prijelaznog roka, Crvena Zvezda se suočava s rasprodajom svojih najtalentiranijih igrača. Nakon što je klub s ambicijama u Ligi prvaka rano isključen iz natjecanja, teškoće u planiranju prihoda prisiljavaju ih na nekonvencionalne korake. Klub, koji je osvojio posljednjih šest naslova prvaka Srbije, sada mora nadoknaditi gubitak prihoda prodajom svojih mladih i najperspektivnijih nogometaša.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Zbog izvanrednih europskih rezultata u prethodnim godinama, Crvena Zvezda je ove sezone imala automatski plasman u Ligu prvaka. Vodeći srpski klub imao je ambiciju da ostane prisutan u najprestižnijem natjecanju tijekom cijele sezone, pa su uložili značajna sredstva u angažman novih igrača s visokim primanjima. Nažalost, unatoč velikim naporima, Zvezda je završila posljednja u svojoj grupi, iza Cityja, Leipziga i Young Boysa, ostavljajući ih bez financijske utjehe koju bi im donio ulazak u nokaut fazu Europske lige.

Zbog neuspjeha u ostvarivanju postavljenih ciljeva, Barak Bakhar je smijenjen s pozicije trenera, no on nije jedini koji napušta klub. Prvo, Crvena Zvezda se riješila dvojice 18-godišnjaka. Desni bočni Kosta Nedeljković, koji se pridružio seniorskoj momčadi samo pola godine prije, prešao je u Aston Villu za 7.5 milijuna eura. Unatoč transferu, Zvezda će ga zadržati na posudbi do kraja sezone. Također, mladi napadač Jovan Mijatović je prešao u redove New York City-ja za iznos od 10 milijuna eura.

Time je postao najskuplje pojačanje u povijesti američkog ogranka emiratske franšize, koja je u vlasništvu Manchester Cityja. Konačno, Stefan Mitrović (21) prelazi u redove Verone. Lijevo krilo je jedini od trojice igrača koji nije potekao iz Zvezdinih redova; prije godinu i pol, došao je iz Radničkog iz Niša za iznos od 500 tisuća eura. Sada ga je Zvezda prodala za 1.3 milijuna eura, uz dodatak od 20 posto od eventualnog budućeg transfera.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!