NaslovnicaVijesti"Rat se nastavlja": Ronaldo doživio još jedan hladan tuš od strane Sarrija!

“Rat se nastavlja”: Ronaldo doživio još jedan hladan tuš od strane Sarrija!

Cristiano Ronaldo nije mogao igrati za Juventus a mogao je za Portugal, ali sada kada mora ponovo igrati za talijanskog prvaka, to ponovo neće biti slučaj. Maurizio Sarri na njega neće računati ni u ovom meču.

Cristiano Ronaldo napušta

Trener Juventusa Maurizio Sarri zadržao je stav koji je stvorio ranije tijekom reprezentativne pauze. Radi se o procijeni da Cristiano Ronaldo nije dovoljno fiziči pripremljen za najveće napore. Također je donio odluku da Portugalca ostavi izvan sastava za sljedeću utakmicu Juventusa protiv Atalante.

Transfer glasine: Salzburg odbio ponudu Barcelone, Marko Pjaca ide na još jednu posudbu, Chelsea dovodi novo pojačanje

Portugalci, koji nije bio zadovoljan što je zamijenjen u derbiju protiv AC Milana, navodno je imao problema s ozljedom, ali je prošli tjedan igrao za Portugal bez većih problema. Sarri svejedno inzistira na svom – Ronaldo se mora odmarati.

“Mislim da nema potrebe govoriti o Ronaldu. Određeni igrači moraju se više vremena odmarati od ostalih. Cristiano je rekao da se i dalje ne osjeća dobro. Naš je cilj da ga spremimo zaLigu prvaka. Siguran sam da sutra neće igrati”, rekao je Sarri i tako nastavio “rat” sa reprezentativcem Portugala.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!