NaslovnicaVijestiRatcliffe želi razgovarati s obitelji Glazer o kupnji udjela u Unitedu

Ratcliffe želi razgovarati s obitelji Glazer o kupnji udjela u Unitedu

Američka obitelj Glazer, koja je većinski vlasnik Manchester Uniteda, našla se pod pritiskom javnosti jer je klub očajno krenuo u novu sezonu i nakon dva odigrana kola nalazi se na začelju Premier lige bez ijednog boda.

Bloomberg je izvijestio da su Glazeri spremni prodati manjinski udio, što bi Jimu Ratcliffeu otvorilo vrata za ulazak u vlasničku strukturu kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ako je klub na prodaju, Jim je sigurno potencijalni kupac. Ako je takvo što moguće, zainteresirani smo za razgovor o dugoročnom vlasništvu. Ovdje se ne radi o tome je li netko potrošio novac ili nije. Jima zanima što se može učiniti odmah i, znajući koliko je klub važan za grad, vjeruje da je ovo pravo vrijeme za resetiranje”, rekao je Ratcliffeov glasnogovornik.

Glazeri su bili izloženi žestokim kritikama zbog neulaganja u momčad i stadion Old Trafford. Manchester United je već pet godina bez trofeja, a dug kluba je narastao za 11%.

Manchester United je prošlu sezonu završio na šestom mjestu i nije nastupao u Ligi prvaka. U klub je kao glavni trener doveden Erik ten Hag iz Ajaxa, no Nizozemac je loše započeo svoju eru na klupi, sa šest primljenih golova i dva poraza.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!