NaslovnicaVijestiRaul imenovao pet najvećih legendi Real Madrida svih vremena

Raul imenovao pet najvećih legendi Real Madrida svih vremena

Sastaviti listu najvećih legendi kluba kao što je Real Madrid nije nimalo lak zadatak, a još je teži ukoliko to mora uraditi još jedna legenda kluba, Raul Gonzalez Blanco.

Raul imenovao pet najvećih legendi Real Madrida svih vremena

Bivši španjolski reprezentativac je dao intervjuu za španjolske medije, u kojem je izabrao pet najvećih legendi kraljevskog kluba svih vremena.

“Don Alfredo Di Stefano je zasigurno broj jedan, nema sumnje u to”, rekao je Raul, te opisao Di Stefana kao jednog od najvećih igrača Real Madrida svih vremena, te iskrenog Madridistu.

Drugi igrač u njegovom izboru je Francisco Gento, koji je u periodu dok je igrao u bijelom dresu čak šest puta osvajao Ligu prvaka, tadašnji Kup prvaka. On je trenutno počasni predsjednik kluba.

Preostala tri mjesta pripala su Cristianu Ronaldu, koji je po mišljenju Raula treća najveća legenda ikada. Na četvrto mjesto je smjestio trenutnog trenera ‘kraljeva’, Zinedinea Zidanea, a na petom mjestu je kapiten kluba Sergio Ramos.

Mađarska legenda Ferenc Puskas se nije našao na listi, dok su Meksikanac Hugo Sanchez i Španjolac Emiliano Butragueno također izostavljeni.

Legende kao što su Luis Figo, Roberto Carlos i Fernando Hierro nisu čak bile ni opcija za Raulovu prestižnu listu, a imali su nevjerovatne uspjehe u Real Madridu, što dovoljno govori o tome kakve nogometne veličine je izabrao Španjolac.

Raulova lista: Alfredo Di Stefano, Francisco Gento, Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane i Sergio Ramos.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!