NaslovnicaVijestiRayan Babbel otkrio: Van Dijk ima veliku manu koji još uvijek niko...

Rayan Babbel otkrio: Van Dijk ima veliku manu koji još uvijek niko nije primjetio!

Dugogodišnji saigrač Virgila van Dijka, Ryan Babbel ima puna usta hvale za fenomenalnog braniča ali je istovremeno i misteriozno otkrio kako van Dijk ima veliku manu koju još uvijek niko nije prepoznao.

Van Dijk otkrio

Defanzivac Liverpoola Virgil van Dijk sada se smatra jednim od najboljih branitelja na svijetu i neprikosnoveni je vođa obrambene linije Liverpoola, a davno je uspio dokazati da ogromna odšteta sa kojom nosi epitet najskupljeg defanzivca na svijetu nije bila uzaludna.

NEYMAR ILI MBAPPE? Evo koga bi Zidane više volio vidjeti u Real Madridu!

Njegov bivši suigrač Ryan Babel priznaje njegove kvaitete, ali u isto vrijeme, pred nadolazeću utakmicu engleskog prvenstva između Liverpoola i njegovog Fulhama, otkriva da van Dijk ima određene probleme i mane.

“U posljednjih nekoliko godina, Virgil je nesumnjivo napravio veliki napredak, mislim da može biti još bolji za 30 posto. Osjećam da i dalje igra sa 70 posto svojih sposobnosti. On može učiniti mnogo više, ako to želi on može biti vrlo brz igrač,” rekao je za The Times Babbel i nastavio.

“Ali ima manu, koju ne želim otkriti. Mislim da nitko u Premier ligi to ne zna ili nije primijetio”, dodao je Babel koji će tu manu imati priliku da iskoristiti već u nedjelju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!