NaslovnicaVijestiRAZGOVARALI SA IGRAČEVIM AGENTOM: Chelsea dovodi mladu zvijezdu Barcelone!

RAZGOVARALI SA IGRAČEVIM AGENTOM: Chelsea dovodi mladu zvijezdu Barcelone!

Razgovarali sa igračevim agentom! Chelsea dovodi mladu zvijezdu Barcelone! Chelsea, kako se izvješćuje, napreduje u potencijalnom transferu za Barceloninog mladića Ilaix Moribe.

Razgovarali sa igračevim

Prema Sportu, Manchester City i Juventus su također pokazali interes za 16-godišnjaka, ali čini se da je Chelsea u prednosti nakon što su pojačali svoj interes i razgovarali sa agentom igrača.

Moriba izgleda uzbudljiv mladi talenat i očito nije kratkoročna opcija ako je vjerovati Sportovom izvješću, iako se čini da bi sada mogao nastaviti svoj razvoj na Stamford Bridgeu.

Ostaje da se vidi, naravno, ako će Moriba ikada dobiti minutaže za Chelsea, koji je poznatiji po potpisivanju mladih igrača, posuđujućih i potom unovčivši ih za profit prije nego za promociju u prvi tim.

Ipak, Chelsea će vjerojatno imati najboljeg veznjaka u svojim knjigama kako bi mogli napraviti korak naprijed ako to ikada bude potrebno.

Ostaje da se vidi točno kada će se ovo potpisivanje završiti, ali navijači Chelsea se nadaju da će njihov klub također pojačati prvu momčad ove zime nakon neke neuvjerljive forme u posljednje vrijeme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!