NaslovnicaVijestiOtkriven razgovor između Ronalda i Messija u El Clasicu

Otkriven razgovor između Ronalda i Messija u El Clasicu

Zvijezde Real Madrida i Barcelone, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, imali su kratak razgovor tokom El Clasica.

razgovor

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, jasno je, nisu prijatelji, ali očigledno postoji uzajamno poštovanje između njih.

Dva najbolja svjetska igrača sa respektom govore jedan o drugom u svojim izjavama, te se pozdravljaju tokom El Clasica, utakmica između reprezentacija Portugala i Argentine, ili svečanih ceremonija.

Uoči subotnjeg El Clasica na Camp Nou, Ronaldo je sačekao Messija u tunelu, nakon čega su zagrljeni izašli na teren.

U 40. minutu utakmice, kod rezultata 0:0, Ronaldo je imao zadatak da čuva Messija kod izvođenja kornera.

Ronaldo je imao kratak razgovor sa Argentincem, vjerovatno pokušavajući da ga dekoncentriše. Stavio mu je ruku na vrat te rekao: “Šta ima?”

Messi mu je uz blagi smješak odgovorio: “Mirno (sam)”.

I jedan i drugi imali su ključne role u prethodnim okršajima velikih rivala, ali nijedan od njih dvojice nije imao značajan doprinos u ovom meču.

Barcelona i Real odigrali su neriješeno u 232. El Clasicu (1:1), a bod gostima donio je Sergio Ramos, golom glavom u 90. minuti, na asistenciju Luke Modrića. Prethodno, Barcelona je povela golom Luisa Suareza u 53. minutu, nakon centaršuta Neymara.

Real je zadržao šest bodova prednosti ispred Barcelone, kojoj je ovo bio treći uzastopni remi. U sledećem kolu madridski klub dočekuje Deportivo La Corunu na svom Santiago Bernabeu, dok katalonski klub ide u goste Osasuni. I jedni i drugi su osigurali plasman u sledeću fazu Lige prvaka.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!