NaslovnicaVijestiRazlog nepostizanja gola ove godine: Benzema okrivio suigrače

Razlog nepostizanja gola ove godine: Benzema okrivio suigrače

Karim Benzema, francuski nogometaš, prešao je prošlog ljeta u redove saudijskog Al-Ittihada. Iako je sezonu započeo obećavajuće, od zime nije u dobroj formi. Bivši napadač Lyona i Real Madrida nije postigao gol od sredine prosinca prošle godine. Za svoj neuspjeh okrivljuje suigrače.

“Nisam isti Karim Benzema iz Real Madrida. Ovo nije ista igra niti isti suigrači. Treba mi pomoć. Ne mogu sve sam, ne mogu sam pobijediti”, rekao je Benzema u Action with Walid emisiji.

Francuski napadač i dalje pokazuje solidnu statistiku. U toku ove sezone u saudijskoj ligi postigao je devet golova te upisao sedam asistencija u 20 odigranih utakmica.

Iza sebe ima impresivnu karijeru. Sa Real Madridom je osvojio pet naslova prvaka Europe, a jednom je osvojio Zlatnu loptu. Bio je četiri puta prvak Španjolske i jednom najbolji igrač Europe prema izboru UEFA-e.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!