NaslovnicaVijestiZanimljiva odluka Pirla: Ovo je razlog zbog kojeg je Ronaldo ostao na...

Zanimljiva odluka Pirla: Ovo je razlog zbog kojeg je Ronaldo ostao na klupi

Juventus je bio ubjedljiv na gostovanju Bologni, a potpuno Iznenađujuće. Cristiano Ronaldo, zvijezda Juventusa, našao se na klupi za rezerve u odlučujućem meču “Stare dame” u borbi za Ligu prvaka na stadionu Renato Dall’Ara.

Čudnom odlukom trenera Andree Pirla, Portugalac je izostavljen iz startne postave u poslednjem kolu talijanske Serie A. To mu je bio peti put da počne sa klupe za Juventus u tri sezone!

Međutim, ako je ranije opravdanje bilo to kako bi se odmorio, sada je to urađeno iz “tehničkih razloga” Pirla, kako tvrdi dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano. Ispred Ronalda su prednost dobili Paulo Dybala i Alvaro Morata.

Morata je postigao dva gola, a Dybala upisao asistenciju u utakmici u kojoj su Bianconeri ubjedljivo slavili (1:4), tako da se Pirlu nema šta prigovoriti, a kiksom Napolija protiv Verone (1:1), Juve se domogao četvrtog mjesta i plasmana u Ligu prvaka naredne sezone.

Međutim, ovo je ostavilo otvorenim pitanje Ronaldove budućnosti u Torinu, a svakako se ranije spekulisalo da je Portugalac na izlaznim vratima, dok će ovaj potez i te kako podgrijati te glasine. PSG i Manchester United spominjali su se kao najozbiljniji kandidati da ga dovedu u svoje redove.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!