NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg bi Wenger mogao napustiti Arsenal

Razlog zbog kojeg bi Wenger mogao napustiti Arsenal

Razlog zbog kojeg bi Wenger mogao napustiti Arsenal. Francuz je došao pod pritisak navijača nakon niza loših rezultata, a sada bi mogao odlučiti da ode iz kluba prije isteka svog tekućeg ugovora.

Razlog zbog kojeg bi Wenger mogao napustiti Arsenal

Arsene Wenger bi mogao izabrati da napusti Arsenal ako se trenutni nemiri navijača nastave uprko tome što ima potpunu podršku odbora Topnika, piše Daily Mail.

Francuz je došao pod pritiskom navijača nakon poraza protiv Swanseaja, Manchester Uniteda, Barcelone i Watforda, gdje su ga navijači Topnika prozvali i napisali na bannerima da je vrijeme da napusti klub.

Wenger ima još godinu dana preostalo u sadašnjem ugovoru, ali nakon 20 godina kojih je proveo u Arsenalu, sada bi mogao vrlo lahko da napusti, ukoliko navijači nastave da se ponašaju ovako.

Počinje kao igrač FK Mucig, kao zadnji centralni. Sa 24 godine još nije postao profesionalac. Pridružuje se zatim FK Miluz koji prelazi u drugu diviziju. Potom se pridružuje FK Voban u Strazburu u Nacionalnoj ligi (amaterska liga, odmah poslije Lige 2).

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Napokon stiže u Prvu diviziju sa FK Strazburom kada je imao 29 godina. Sa njima se bori za Ligu šampiona i osvajaju šampionat Francuske 1979. godine. Odigraće samo 12 utakmica u 3 sezone u svim takmičenjima zajedno.

Sa 32 godine završava karijeru da bi se posvetio svom pravom pozivu, pozivu trenera.

U svojoj trenerskoj karijeri je vodio Nancy, Monaco, Nagoya Grampus Eight, a zatim Arsenal u kojem je već 20 godina.

Ukoliko želite da se okladite na ovu utakmicu, možete to uraditi na banneru ispod.

Z1ou4HE

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!