NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg će biti tisuće praznih mjesta na utakmici između Engleske...

Razlog zbog kojeg će biti tisuće praznih mjesta na utakmici između Engleske i Švedske

Razlog zbog kojeg će biti tisuće praznih mjesta na utakmici između Engleske i Švedske. Engleska je konačno ponovo u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Nakon tri turnira neuspjeha, momčad Gareth Southgatea uspjela je pobijediti u proj nokaut utakmici od 2006. godine.

Razlog zbog kojeg

I to su uradili na teži način, nakon što su izbacili Kolumbiju u osmini finala na penale.

Sada, Švedska predstavlja njihovu sljedeću prepreku u Samari, utakmica u kojem će Engleska biti favorit.

Ako uspiju proći dalje, sudjelovat će u prvom natjecateljskom polufinalu od 1996. godine i njihovom prvom na Svjetskom prvenstvu od 1990. godine.

Ovo je najveća utakmica Engleske ikada za mlađu generaciju, ali nevjerojatno, na stadionu će biti tisuće praznih mjesta.

[su_xbet_ruscro]

Samara Arena imao oko 45.000 mjesta.

Navodno, 2000 ulaznica su iznenada postale dostupne na Fifa.com u četvrtak poslijepodne, samo 48 sati prije početka utakmice u Samari.

Nažalost, to vremensko razdoblje ostavlja navijače koji žele napraviti to putovanje sa malo ili nimalo šanse da stignu na utakmicu.

Ruske vlasti su čak počele privlačiti navijače nudeći izdavanje viza za samo jedan dan i pomaganje u pronalaženju smještaja.

Međutim, jedva da ima mjesta na letovima, a jedini dostupni su u vrijednosti od oko 1500 funti.

Objašnjavajući kasno oslobađanje ulaznica, glasnogovornik FIFA-e izjavio je za The Telegraph: “Naše kolege za ulaznice su ih dobili od drugih konstituivnih skupina.”

Veina ih je vjerojatno došla od kolumbijskih navijača, koji su imali jednu od najvećih navijačkih baza u Rusiji.

I Engleska i Švedska su putovale u vrlo malom broju, što znači da se ulaznice ne uklapaju.

Osim ako neutralni navijači koji su već stacionirani u Rusiji budu zainteresirani za gledanje četvrtfinala za 132 do 276 funti za ovu utakmicu, Samara Arena će izgledati prilično prazno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!