NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg je vratar Mancester Cityja Ederson ušao u Ginisovu knjigu...

Razlog zbog kojeg je vratar Mancester Cityja Ederson ušao u Ginisovu knjigu rekorda

2017/18 sezona Manchester Cityja nikada neće biti zaboravljena. Nikada prije nije bio dominantniji tim, sa Cityjem koji je osigurao titulu još u ožujku, postižući najviše golova u jednoj sezoni (105 do sada), a također su zabilježili najviše pobjeda u jednoj sezoni.

Razlog zbog kojeg

Njihova napadačka igra pod vodstvom Pep Guardiole bila je zaista nevjerojatna, a protivnički timovi se nisu mogli nositi sa igračima poput David Silve, Kevin De Bruynea, Raheem Sterlinga i Leroy Sanea.

Međutim, obrambena strana njihove igre možda i nije bila baš toliko snažna kao napadačka, ali je većina igrača u obrani bila također izvrsna.

Možda je njihovo najbolje pojačanje prošlog ljeta bio vratar od 35 milijuna funti Ederson, kojeg su doveli iz Benfice.

Brazilac je nadaren kao i vezni igrač sa loptom u nogama, izvanredan vratar, koji zna sa loptom je zaista kao apsolutni stroj.

[su_live_koeficijenti_v2]

Zapravo, puno njegovih dodavanja ove sezone su ostavili navijače zatečene. Točnost koju Ederson ima je zaista nevjerojatna.

Sada je Ederson dobio i nagradu za jedinstvenu sposobnost da ispuca loptu na teren.

24-godišnjak je objavio fotografiju sa potvrdom Ginisovog svjetskog rekorda, a Brazilac je službeno nagrađen za najduže ispucavanje u sportskoj povijesti.

Možemo reći zaista samo Wow, ovo je nestvarno.

Nejasno je kada je rekord oboren, ali Ginisovoj slavnoj knjizi je zapečatio svoje mjesto.

[su_watch_live_football]

Nevjerojatno, ali Cityjeva zvijezda vjerojatno neće započeti na Svjetskom prvenstvu, sa Rominim Alissonom Beckerom koji je prvi vratar brazilske reprezentacije.

Ipak, nitko ne može zanijekati da City konačno ima vratara svjetske klase.

Ederson je na ljeto došao iz Portugala, točnije iz Benfice i od tada je u startnoj postavi Manchester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!