NaslovnicaVijestiGRIEZMANN PO PRVI PUT OTVORENO O KATALONCIMA: Ovo je RAZLOG zbog kojeg...

GRIEZMANN PO PRVI PUT OTVORENO O KATALONCIMA: Ovo je RAZLOG zbog kojeg sam morao odbiti Barcelonu!

Svjetski prvak sa reprezentacijom Francuske i jedan od najboljih nogometaša na svijetu po prvi puta je javno govorio o tome zašto je odbio ponudu Barcelone.

Griezmann je toliko

Francuski reprezentativac je bio velika želja katalonsko diva početkom ljeta, ali kako stvari stoje on nikada neće zaigrati u ovom klubu.

Za L’Equipe sportski magazin, on je otkrio da ga je Barcelona zaista željela dovesti, ali ih je morao odbiti.

“Teško je odbiti momčadi poput Barcelone, ali u Madridu se osjećam kao kod kuće. Svi kažu da Barcelona ne možeš reći ne, ali sam dokazao da to nije tako”, započeo je razgovor Griezmann.

>> JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA SVIJETA PRIZNAO: Potpisat ću za Inter Miami ukoliko me Beckham želi!

“Kad ti neko kod tvoje kuće pokazuje toliko ljubavi, to ne možete tek tako zaboraviti i sve ostaviti iza sebe.”

[su_champions_league]

“Atletico je učinio sve što je bilo moguće kako bi se ja osjećao kao kod kuće, također su ispunili obećanja i što se tiče dovođenja novih pojačanje te su počeli formirati izvanrednu ekipu koja ima veliki potencijal”, zaključio je francuski reprezentativac, koji je pred početak sezone dobio veliki poklon vrijedan 70 milijuna eura u vidu Thomasa Lemara iz Monaka, koji je njegov veliki prijatelj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!