NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg se Virgil van Dijk pridružio Liverpoolu, a ne Manchester...

Razlog zbog kojeg se Virgil van Dijk pridružio Liverpoolu, a ne Manchester Cityju

Ranije ovog tjedna, izgledalo je da će Virgil van Dijk imati mnogo klubova za odabir za svoju sljedeću destinaciju.

Razlog zbog kojeg

Uoči zimskog prijelaznog roka, Manchester City, Barcelona i Arsenal su bili zainteresirani za Nizozemca, ali ih je Liverpool pobijedio.

Zapravo, činil ose da je branič uvijek imao srce za klub iz Merseysidea. To je bio slučaj u ljeto, prije nego što je Liverpool prijavljen zbog navodnog ilegalnog pristupa.

No, prije nego što su bili upleteni u natječajni rat sa najvećim europskim klubovima, Liverpool je keširao ogroman novac na igrača, a sada se nadaju da mogu popraviti te propuste u obrani.

[su_watch_live_football]

Dok se naknada od 75 milijuna funti dovodi u pitanje, mnogi su iznenađeni što je Van Dijk izabrao Liverpool nakon što se pričalo da je i Pep Guardiola među zainteresiranima.

Priliku da se pridruži ekipi koja ima šansu osvojiti četiri trofeja ove sezone – dok su potencijalno neporaženi – mora biti vrlo primamljivo.

Ali bivši Liverpoolov branič Jamie Carragher otkrio je jedan od razloga zbog kojeg je Van Dijk odabrao ekipu Jurgen Kloppa pored Cityja.

[su_bonus]

“Pa, atraktivnost bi bila da će on biti obrambeni igrač broj 1”, rekao je Carragher za Sky Sports.

“Ako odete u Manchester City – bilo je priče da su zainteresirani. Mislio sam da će City da ga kupi i zamijeni Vincent Kompanyja.”

“Ali još uvijek imaju dobre braniče, poput Stonesa. Možda bi se tamo morao više boriti za početni sastav. Mislim da je to glavni razlog.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!