NaslovnicaVijestiRAZMIŠLJA O ODLASKU: Zvijezda Manchester Uniteda bi mogla otići besplatno iz kluba,...

RAZMIŠLJA O ODLASKU: Zvijezda Manchester Uniteda bi mogla otići besplatno iz kluba, a evo i zašto!

Prema pisanju engleskih medija danas, zvijezda Manchester Uniteda i po mišljenju mnogih najbolji golman na svijetu u ovom trenutku David de Gea odbio je produžiti ugovor sa klubom, te bi mogao otići besplatno iz kluba.

De Gea razmišlja o odlasku

Španjolski reprezentativac je potpisao četverogodišnji ugovor, uz opciju produženja na dodatnih godinu dana, nakon propalog transfera u Real Madrid u ljeto 2015. godine.

[su_bet365_koeficijenti]

On je od tada još više napredovao, te postao jedan od najboljih golmana u povijesti Premier lige, a u posljednjih pet godina je čak četiri puta proglašavan golmanom godine na Old Traffordu. Iako je Jose Mourinho početkom ove sezone izjavio kako je uvjeren u ostanak De Gee, Telegraph danas izvještava kako 27-godišnjak još uvijek nije donio konačnu odluku o svojoj budućnosti.

U izvješću piše kako su se čelnici Manchester Uniteda sastali sa De Geinim agentom Jorgeom Mendesom prošlog petka u Londonu, ali nisu uspjeli postići dogovor. U klubu se sada boje kako De Gea možda razmišlja o odlasku, te da bi mogao otići besplatno u ljeto 2020. godine ukoliko ga ne prodaju sljedećeg ljeta. Otkako je stigao u United iz Atletico Madrida 2011. godine, Španjolac je ukupno skupio 325 nastupa u crvenom dresu, od čega na njih 121 nije primio gol.

Ova vijest se pojavila u jako lošem trenutku sa ‘Crvene vragove’, koji se nalaze na razočaravajućem osmom mjestu u Premier ligi, a njihov trener Jose Mourinho je pod velikim pritiskom. Iako su brojni engleski mediji objavili informaciju kako će Portugalac dobiti otkaz nakon utakmice protiv Newcastlea prošlog vikenda, to se nije dogodilo. Međutim, nakon reprezentativne pauze njegov tim će igrati protiv Chelseaja, Manchester Cityja, te dva puta protiv Juventusa, te bi rezultati tih utakmica mogli odrediti njegovu budućnost u klubu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!