NaslovnicaVijestiRazočarani Conte: Ovo je odlučilo finale!

Razočarani Conte: Ovo je odlučilo finale!

Trener nogometaša Intera Antonio Conte žali za propuštenim šansama u finalnoj utakmici Lige Europe protiv Seville (2:3), te smatra da je krajnji rezultat lako mogao da bude drugačiji.

Sevilla je u odlučujućoj utakmici u Kolnu savladala Neroazzurre, a veliku šansu u drugom poluvremenu nije iskoristio Romelu Lukaku.

Inter je stigao do kapitalne šanse nakon kontranapada u 65. minutu, ali je Lukaku promašio zicer ili, bolje rečeno, golman Bono mu je odbranio šut u situaciji jedan na jedan.

“To je bila složena, izbalansirana utakmica, a u drugom poluvremenu jedan trenutak mogao je sve da promijeni,” rekao je Conte i nastavio:

“Imali smo dobru šansu da postignemo pogodak, ali realizacija nije bila na nivou. Sevilla je postupno smanjivala intenzitet. Naravno da smo razočarani jer je tim dao 100 odsto.”

Italijan smatra da je iskustvo presudilo: “Igrali smo protiv iskusne ekipe koja je pobijedila u finalu Lige Europe više puta i nijednog trenutka nisu gubili samopouzdanje. Na kraju, iskustvo je odlučilo sve,” naglasio je Conte.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!