NaslovnicaVijestiRazočarani Toni Kroos NAPUŠTA Real? Situacija je ovakva...

Razočarani Toni Kroos NAPUŠTA Real? Situacija je ovakva…

Budući da je klupu Reala nedavfno preuzeo Julen Lopetegui, mediji u Španiji neprestano govore o rekonstrukciji momčadi. Neke zvijezde navodno, trebaju uskoro napustiti klub…

Toni Kroos NAPUŠTA Real

Nijemci su Mundijalu u Rusiji osramoćeni u operaciji „odbrane naslova svjetskog prvaka” a kući se vraćaju pognute glave i razočarano nako katastrofalne tri predstave. Jedna od glavnih zvijezda ekipe “Elfa” će vrlo vjerovatno ispred sebe imati vrlo uzbidljivo ljeto što se tiče klupskog nogometa.

>> UH, KAKAV ULTIMATUM: Zbog ovoga Chelsea još uvijek NEMA trenera!

Već neko vrijeme, govori se da je za Toni Kroosa ozbiljno zainteresiran Manchester United. Jose Mourinho ga jako želi, ali trenutno se čini da će želje Portugalca ostati neuslišane. Kroos je odbio ponudu Crvenih vragova. Štoviše, 28-godišnji njemački reprezentativac je čak rekao da će ostati u Realu do kraja ugovora, odnosno do 2022. godine.

[su_live_koeficijenti]

Možemo reći da je Kroos na neki način spretno izbjegavao igranje u Premier ligi, budući da je prethodno odbio mogućnost priključenja Pepu Guardioli u Manchester Cityju. Istina je da će imati u cijeloj stvari vrlo važnu riječ i trener Julen Lopetegui, koji želi da njegova ekipa igra po njegovom ukusu sa igračima koji znaju igrati taj stil.

[su_cashout]

Navodno je i Perez od Lopeteguia tražio rekonstrukciju ekipe sa kojom se bivši selektor Španije složio.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!