NaslovnicaVijestiRazočaravajuća statistika: Posljednjih 100 slobodnjaka Cristiana Ronalda

Razočaravajuća statistika: Posljednjih 100 slobodnjaka Cristiana Ronalda

Posljednjih 100 slobodnjaka Cristiana Ronalda su vrlo razočaravajući. Cristiano Ronaldo je znao biti ubojit iz slobodnih udaraca. Portugalska zvijezda je čak izmislio i neobičan, ali efikasan način udarca lopte iz prekida još doke je bio u Manchester Unitedu.

Posljednjih 100 slobodnjaka Cristiana Ronalda

On je postigao priličan broj golova tokom prvih nekoliko godina sa Real Madridom, ali golovi iz slobodnih udaraca u posljednjih nekoliko sezona postaju sve rjeđi.

Naravno, sa velikim talentom u svojoj momčadi, Zinedine Zidane bi trebao možda postaviti još nekog igrača za slobodne udarce. Kada vidite koliko je, tri puta dobitnik Zlatne lopte, postigao u posljednjih 100 pokušaja, shvatit ćete zašto smo to rekli.

Otkrivamo vam da je Cristiano Ronaldo postigao samo tri slobodna udarca u zadnjih 100 pokušaja u Real Madridu i Portugalu – prilično razočaravajuća statistika.

690

Los Blancosi imaju nekoliko stručnjaka za slobodnjake u svojim redovima – uključujući i James Rodrigueza i Gareth Bale-a, ali ovi igrači rijetko dobiju priliku kada je Ronaldo na terenu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Nedavno je Marca izjavila da je Zidane izazvao Ronalda na prijateljski dvoboj u slobodnim udarcima i razbio ga.

Ronaldo je navodno postigao dva od svojih 10 pokušaja, dok je Zidane, koji se našalio ‘gledaj i uči kako se izvode slobodni udarci’ – savladao golmana skoro iz svakog pokušaja.

Sada, Cristiano Ronaldo ima 31 godinu, počinje da bude sporiji i manje utjecajni u velikim utakmicama.

Nije postigao gola u utakmicama poput onih protiv Barcelone, Atletico Madrida, Valencije, Villarreala, Seville, Athletic Bilbao-a ili PSG-a ove sezone.

Ali što je zanimljivo, još uvijek je stigao do 30 golova u 29 utakmica ove sezone.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!