NaslovnicaVijestiRazočarenje za navijače Juventusa: Uprava kluba donijela odluku o sudbini Massimiliana Allegrija!

Razočarenje za navijače Juventusa: Uprava kluba donijela odluku o sudbini Massimiliana Allegrija!

Prema talijanskim medijima, Massimiliano Allegri bi trebao ostati glavni trener i u budućnosti unatoč prilično neuspješnoj sezoni ove godine i velikom gnjevu navijača protiv njegove defanzivne taktike.

Allegri vjeruje u čudo

Massimiliano Allegri, je nakon ispadanja u Ligi prvaka, prema mnogim medijima bio već bivši trener Juventusa, ali će, kako se čini, ostat će na klupi kluba iz Torina. Zajedno s upravom kluba, očekuje se da će sastaviti popis pojačanja koje želi dovesti u ljetnom transfer roku, tako da će Juve biti još jači u nadolazećoj sezoni i da će biti konkurentniji u novoj borbi u Ligi prvaka.

ZVIJEZDA UNITEDA ISKRENO: “Ja sam bio najveći problem protiv Evertona.”

Od nadolazeće sezone, veznjak Arsenala Aaron Ramsey preselit će se u Torino, koji će doći kao slobodan igrač. Federico Chiesa iz Fiorentine također je na popisu želja, ali crno-bijeli moraju napraviti dubok poseg u džep za njegove usluge. Juventusova želja je također Paul Pogba, ali povratak Francuza iz Manchester Uniteda nije realan.

Mnogo je zanimljivija situacija s Paulom Dybalom, koji se nikako ne uklapa u Allegrijeve taktičke zamisli. barem od dolaska Cristiana Ronalda u klub. Stoga postoji velika mogućnost da Argentinac napusti ekipu Juventusa u ljetnom transfer roku. Kao moguća destinacija već duže vrijeme se spominje minhenski Bayern.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!