NaslovnicaVijestiRB Leipzig ima ambiciozan plan: U klub dovode sjajnog nogometaša Bayerna!

RB Leipzig ima ambiciozan plan: U klub dovode sjajnog nogometaša Bayerna!

Leipzig ima u planu da realizuje jedan ambiciozan plan – žele kupiti Bayernovog nogometaša. Njihova meta je veznjak Njemačke reprezentacije Sebastiana Rudy, koji će biti prvi igrač koji ima više od 24 godine, a da će ga Leipzig kupiti.

Magazin Sport Bild izvještava da Leipzig planira u klub dovesti njemačkog reprezentativca i veznjaka Sebastiana Rudyja iz redova Bayerna. Zadatak neće biti nimalo lagan, jer kada je u pitanju nogometni šampion Njemačke, Bayern, oni ili ne prodaju jeftino ili ne prodaju uopšte ukoliko ne žele.

>> Chris Smalling nakon 8 godina napušta Manchester: Postignut dogovor sa novim klubom, čeka se samo potpis ugovora

U Leipzigu igrača toliko žele da su ček spremni pregaziti i vlastito nepisano pravilo prema kojem ne kupuju igrače koji su stariji od 24 godine. Sportski direktor Leipziga Ralf Rangnick igrača dobro poznaje, 2010 je bio sportski direktor u Hoffenheimu kada ga je u klub doveo iz Stuttgart doveo a s njim je  također radio i Julian Nagelsmann, koji će iduće godine preuzeti Leipzigov tim.

[su_bet365_koeficijenti]

Rudy će vjerojatno prekršiti još jedno nepisano Leipzigovo pravilo u slučaju prijenosa, u kojem igrači ne zarađuju više od četiri milijuna eura godišnje. Nakon silinih investicija u mlade igrače, Leipzig u klub želi dovesti provjerenog nogometaša koji je odmah spreman donijeti klubu kvalitet.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!