NaslovnicaVijestiNeprocjenjiva reakcija Karima Benzeme na odlazak Lionela Messija iz Barcelone!

Neprocjenjiva reakcija Karima Benzeme na odlazak Lionela Messija iz Barcelone!

Napadač Real Madrida Karim Benzema nije gubio vrijeme iznoseći svoju reakciju na najavu da će Lionel Messi napustiti Barcelonu.

Messi (34) ovog ljeta napustiti će Nou Camp nakon što Barcelona nije mogla obnoviti ugovor zbog finansijskih pravila La Lige.

Legenda Barcelone, koji je od srpnja slobodan igrač, sada je u velikoj mnjeri povezan sa PSG-om usred neizvjesnosti oko njegove budućnosti.

Čini se da je Benzema, koji se sa Messijem borio u utakmicama El Clasica, reagirao na vijest urnebesnom objavom na svojoj Instagram priči.

Navijači su primijetili da je 33-godišnji Francuz objavio sliku kritičara Martina Scorsesea. Na sceni se pojavljuje Henry Hill koji bježi od eksplozije koju je izazvao radeći za mafiju Paulieja Cicerona.

Barcelona je u četvrak objavila da su planovi za Messija da potpiše novi ugovor sa Barcelonom propali zbog uredbe La Lige o registraciji igrača.

“Uprkos postizanju dogovora Barcelone i Messija i jasne namjere obje ekipe da danas potpišu novi ugovor, to se ne može dogoditi zbog propisa Španjolske La Lige o registraciji igrača”, stoji u priopćenju kluba.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!