NaslovnicaVijesti(VIDEO) Reakcija Ronalda kada mu je Benitez donio USB da prouči snimke!

(VIDEO) Reakcija Ronalda kada mu je Benitez donio USB da prouči snimke!

Tijekom svog kratkog vremena provedenog na Bernabeuu, Rafael Benitez je imao problema sa navijačima i igračima Real Madrida.

Reakcija Ronalda

Unatoč potpisivanju trogodišnjeg ugovora sa Los Blanocsima u lipnju 2015. godine, bivši igrač Valencije, Liverpoola i Napolija je trajao samo šest mjeseci nakon burnog vremena na terenu i van njega.

Zloglasni poraz od Barcelone od 4-0 na Bernabeu je bio jedna od glavnih tema u njegovo vrijeme u Madridu, ali jedna priča koja uključuje Cristiana Ronalda i USB možda je još bolja.

Izvještaji iz El Paisa tvrdili su da je Benitez u ranim danima svog mandaza u Realu poslao jednog od svojih trenera Ronaldu sa USB-om.

Zašto? Zato što je Rafa želio da Ronaldo prouči mnoštvo slika i video zapisa kako bi mu pomogao da pobjegne protivnicima tijekom utakmice.

Ronaldov odnos sa Benitezom za vrijeme njegova boravka u Real Madridu bila je glavna tema medijskog kruga u Španjolskoj.

Ali čak ni oni nisu očekivali tako hrabar odgovor od petostrukog osvajača Zlatne lopte.

Ne samo da je Ronaldo odbio poklon koji mu je donio trener, već mu ga je vratio sa porukom: “Recite Benitezu da ću mu poslat USB sa svim mojim golovima da ih on prouči.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!