NaslovnicaVijestiReakcija Ronalda na poraz Young Boysa: Poslao poruku svom timu!

Reakcija Ronalda na poraz Young Boysa: Poslao poruku svom timu!

Cristiano Ronaldo poslao je poruku Manchester Unitedu nakon šokantnog poraza od Young Boysa u Ligi prvaka. Manchester United je započeo svoju sezonu u Ligi prvaka sa porazom od Young Boysa, koji je u posljednoj minuti susreta postigao pogodak za pobjedu.

Reakcija Ronalda

Ronaldo, koji je postigao dva pogotka u svom drugom derbiju za klub, postigao je prvi gol švicarskoj ekipi koja je u drugom poluvremenu preokrenula rezultat.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldo je nakon utakmice govorio o rezultatu, rekavši svom timu da se oporavi i usredotoči na sljedeću utakmicu.

Na Twitteru je napisao: “Nije bio rezultat koji smo željeli, ali sada je vrijeme da se oporavimo i usredotočimo na sljedeću utakmicu.”

Govoreći nakon poraza svoje ekipe, trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je rekao. “Mi smo ljudi, svaki nogometaš griješi.”

“Nijedan igrač ne voli griješiti, ali to je očito sastavni dio igre.”

“Učit ćemo iz ovog poraza. Hodat ćemo uzdignute glave i biti spremni za nedeljni meč protiv West Hama.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!