NaslovnicaVijestiReakcije Džeke i Lovrena na Pjanićev katalonski jezik su urnebesne

Reakcije Džeke i Lovrena na Pjanićev katalonski jezik su urnebesne

Bosanskohercegovački nogometaš Miralem Pjanić jučer je i zvanično potpisao ugovor sa katalonskim klubom Barcelonom. Pjanić će ostati u Juventusu do kraja ove sezone, a nakon toga prelazi u redove aktuelnog prvaka Španjolske.

Nakon što su španjolski i talijanski klubovi ozvaničili transfer Pjanića i Arthura koji je otišao u Torino, reprezentativac Bosne i Hercegovine se navijačima Barçe obratio na Instagramu.

Pjanić je prvo poslao poruku navijačima Juventusa, a zatim se na katalonskom jeziku obratio navijačima Barçe.

“Veoma sam sretan, dat ću sve od sebe za ovaj klub, vidimo se uskoro.”, poručio je Pjanić na svom skromnom katalonskom, a nakon toga uslijedila je lavina šaljivih komentara brojnih nogometaša.


“Šta bolan reče?”, poručio mu je dugogodišnji reprezentativni suigrač Edin Džeko, a nakon toga se pridružio i Dejan Lovren.

“Ma hajde ti na našem, brate, pusti ovo gdje ti ne može ni translator prevesti.”

Šaljive komentare su ostavili i Zvjezdan Misimović, kao i Ervin Zukanović koji je zaključio da je “ovo sve samo ne španjolski”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!