NaslovnicaVijestiREAL GA ŽELI POTPISATI OD NJEGOVE 12 GODINE: Sada ima 19 i...

REAL GA ŽELI POTPISATI OD NJEGOVE 12 GODINE: Sada ima 19 i vrijedi 100 milijuna eura!

Unatoč činjenici da je Real Madrid na vrhu La Lige zajedno sa Barcom, nešto se ne čini sasvim u redu. Ekipa stari i nastupi su nedosljedni, pa biste očekivali da bi sljedeće ljeto moglo biti naporno za njih.

REAL GA ŽELI

Čini se da njihov pristup tržištu transfera znatno varira ovisno o tome koliko je Barcelona snažna. Čini se da oni stvarno žele potpisati najdarovitije svjetske mladiće i gledati ih kako se razvijaju – nedavno smo vidjeli Dani Ceballosa, Luku Jovića, Edera Militaa i Martina Odegaarda, ali nisu baš bili uvjerljivi.

Često vidimo da se politika uništava kada izgube živce i odluče baciti veliki novac na igrače poput Gareth Balea i Edena Hazarda, ali izvještaj AS-a sugerira da gledaju drugog talentiranog mladog igrača.

Ovaj put njihovo zanimanje privlači Ferran Torres iz Valencije. Oni sugeriraju da Real zapravo pokušava da ga potpiše još od njegove 12 godine, ali njegova impresivna forma za Valenciju oživjela je interes ove sezone.

Veliki problem mogao bi biti cijena. Male su vjerojatnoće da će Valencia dozvoliti da se jedan od njihovih najtalentiranijih mladih igrača pridruži Real Madridu po smanjenoj naknadi, dok oni ističu da ima otpusnu klauzulu od 100 milijuna eura, a Valencia se nada da bi mogao potpisati novi ugovor kako bi to još više povećao.

Nema sumnje da je talentiran, odigrao je 50 utakmica La Lige za Valenciju, iako je imao samo 19 godina, tako da sigurno izgleda kao da ima veliku budućnost na vrhunskoj razini. Ostaje nam samo da vidimo je li Real Madrid spreman platiti veliku naknadu da ga dovede na Bernabeu ili će se uspaničiti i opet krenuti Galactico stazom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!