NaslovnicaVijestiREAL IMA VELIKI PLAN: Luka Modrić ide u Italiju, ali na drugu...

REAL IMA VELIKI PLAN: Luka Modrić ide u Italiju, ali na drugu stranu stiže zamjena za Ronalda!

Real ima veliki plan. Luka Modrić ide u Italiju, ali na drugu stranu stiže zamjena za Ronalda! Rečeno je da se Real Madrid raspravlja o mogućnosti ponude Luke Modrića Interu kako bi im pomogao potpisati Mauro Icardija, koji je također transfer meta londonskog Chelseaja.

REAL IMA VELIKI

Argentinac je u odličnoj formi u Seriji A, a time je privukao dosta interesa od najboljih klubova širom Europe u posljednje vrijeme, jer je veliki transfer zasigurno na kartama za njega u skorijoj budućnosti.

Najnoviji izvještaji iz Diario Gola kažu da bi Florentino Perez mogao odobriti ponudu od 40 milijuna eura plus Modrića za Interovog Mauro Icardija.

To bi mogla biti loša vijest za Chelsea, međutim, sa 90 milijuna funti vrijednim napadačem, Maurzio Sarri je želio da zamijeni Alvaro Moratu, koji se muči pred golom na Stamford Bridgeu ove sezone, piše The Sun.

Plavci zasigurno trebaju potpisati takav kalibar napadača ako žele nastaviti svoj snažan početak pod vodstvom Sarrija.

Morata i Olivier Giroud imaju samo tri ligaška gola između sebe, što znači da je Eden Hazard morao nositi tim do sada ove sezone.

Ako Madrid završi sklapanje ovog pametnog dogovora, to bi moglo biti idealno za nih, jer se također bore u napadu nakon što su prodali Cristiana Ronalda u Juventus na ljeto ove godine.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!