NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real koristi Jamesa za veliki transfer, Dortmund kupuje u Engleskoj,...

Transfer glasine: Real koristi Jamesa za veliki transfer, Dortmund kupuje u Engleskoj, Valencia dovodi vrhunsko pojačanje

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Real Madrid je spreman uključiti Jamesa Rodrigueza u bilo koji posao u kojem će potpisati veznjaka Tottenhama Christiana Eriksena, tvrdi AS. Los Blancosi se nadaju da će, nudeći kolumbijsku zvijezdu u zamjenu za Eriksena spustiti početnu početnu cijenu predsjednika Spursa Daniela Levyja. Rodriguez je trenutno na posudbi u Bayernu u Münchenu, koji na kraju sezone ima mogućnost da ga otkupi za 42 milijuna eura.

TRI OGROMNA TRANSFERA U JEDNOM DANU: Šta se to dešavalo jučer na nogometnoj pijaci!

Valencia je identificirala napadača Torina Andreu Belottia kao metu transfer metu u siječnju, koji bi trebao zamijeniti Michyja Batshuayija. Prema Marci, ekipa iz La Lige na tržištu traži napadača koji bi odmah uskočio u prvi tim. Belotti je upisao devet golova i dvije asistencije u 22 utakmice za Torino ove sezone.

Borussia Dortmund zainteresirana je za potpisivanje napadača Crystal Palacea Wilfrieda Zahu, kao zamjenu za Christiana Pulisica. Prema Bildu, giganti Bundeslige već su započeli razgovore s predstavnicima reprezentativca Obale Bjelokosti uoči potencijalnog transfera na ljeto. Pulisic ostaje na Westfalen stadionu do kraja sezone, ali njegov transfer od € 64m mogao bi finansirati dolazak Zahe u Njemačku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!