NaslovnicaVijestiREAL KRENUO ODLUČNO: Za zvijezdu iz Premier lige će u siječnju ponuditi...

REAL KRENUO ODLUČNO: Za zvijezdu iz Premier lige će u siječnju ponuditi 150 milijuna eura!

Real krenuo odlučno. Za zvijezdu iz Premier lige će u siječnju ponuditi 150 milijuna eura! Real Madrid već ima jedan od najjačih momčadi u svjetskom nogometu, čak i ako su upravo izgubili zvijezdu Cristiana Ronalda koji je otišao u Juventus.

Real krenuo

Budući da se Los Blancosi mogu pohvaliti sa velikim imenima kao što su Gareth Bale, Karim Benzema, Luka Modrić i Toni Kroos, izgleda ludo što klub traži više igrača koje želi dovesti u svoje redove.

Međutim, prema Don Balonu, sigurno izgleda kao da su španjolski divovi izašli na transfer tržište i žele ozbiljno pojačati svoju momčad, budući da vijesti govore da je Real Madrid ušao u utrku za Manchester Unitedovog i francuskog igrača Paul Pogbu, kojeg žele pokušati dovesti u siječnju.

Vijesti ističu da francuski internacionalac želi otići iz Manchester Uniteda i Premier lige , vijesti koje su glazba za Realove uši.

Pogba, kojeg je prethodno spoemnuo Don Balon, procijenjen je na 150 milijuna eura od strane Manchester Uniteda i on bi bio odlično pojačanje za Real uprkos njegovoj nesposobnosti da dostavi konstantne nastupe za Crvene vragove.

Budući da je stigao na Old Trafford iz Juventusa na ljeto 2016. godine, Pogba nije uspio pokazati točno ono što je trebao i nastupao je na način na koji mnogi navijači to nisu očekivali od njega.

Često se Fracnuz nije mogao pronaći u utakmicama, nešto što je nerviralo navijače Uniteda.

Unatoč tome, on bi bio veliko pojačanje za Real Madrid, jer je još uvijek jedan od igrača najveće kvalitete na svojoj poziciji.

Nastupi Pogbe na Svjetskom prvenstvu za Francusku ovog ljeta su trebali ispuniti navijače sa povjerenjem, jer je dokazao da može da igra na najvišoj razini.

Sada ostaje samo da se vidi hoće li Real uspjeti da ga dovede prije nego što to uradi Barcelona ili Juventus koji su također bili povezani sa zvijezdom Crvenih vragova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!