NaslovnicaVijestiReal Madrid će produžiti ugovor sa superzvijezdom do 2020. godine

Real Madrid će produžiti ugovor sa superzvijezdom do 2020. godine

Najbolji nogometaš Reala Cristiano Ronaldo u pregovorima je s madridskim klubom oko produžetka suradnje do 2020. godine, tvrdi list AS.

Real Madrid

Portugalcu sadašnji ugovor ističe 2018, ali je spreman prije kraja ove sezone stavi novi paraf i ostane u Madridu sve do svoje 35. godine.

Real želi da “blindira” Ronalda nakon što je predsjednik PSG Nasser Al-Kalifi izrazio veliku želju da ostvari transfer, za što ne bi žalio novac.

Ronaldo je od 2009. godine član kraljevskog kluba, postigao je 360 ​​golova na 343 utakmica i osvojio titulu Primere, Ligu prvaka, dva Kupa kralja, Superkup Španjolske i Europe, kao i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Portugalac važi za jednog od najboljih igrača na svijetu trenutno, konstanto ga uspoređuju s igračem Barcelone, Lionelom Messijem, no on igra svoju igru ​​i to mu ide odlično. Profesionalnu karijeru započeo je u portugalskom Sportingu za koji je igrao od 2002. do 2003., a zatim je uslijedio veliki transfer u Manchester United.

Pažnju Uniteda je privukao na prijateljskoj utakmici kada je Sporting savladao United 3-1, a Sir Alex Ferguson je bio oduševljen nastupom Ronalda. Ferguson je tada za Ronalda rekao da je on najbolji 18-godišnji igrač kojeg je ikada vidio.

Dolaskom u Manchester United Ronaldo je postao prvi portugalski igrač koji će nositi dres ‘Crvenih vragova’. U Englesku je stigao za obeštećenje od 12 milijuna funti što ga činilo najskupljim tinejdžerom koji je došao u Englesku. Zadužio je dres s brojem 7, a taj dres prije njega nosili su legendarni igrači poput David Beckham, Eric Cantona i George Best.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Debitirao je u Premiershipu 16. kolovoza 2003. kada je ušao u 60. minuti na utakmici protiv Boltona, nakon utakmice koju je United lagano dobio 4-0 Ronaldo je zaradio ovacije publike, a George Best je tada izjavio da je to najbolji debitantski nastup ikada , te da će Ronaldo biti veliki igrač. Sada možemo reći – nije pogriješio.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!