NaslovnicaVijestiREAL MADRID DAO ZELENO SVJETLO: Liverpool plaća 44 milijuna funti i dovodi...

REAL MADRID DAO ZELENO SVJETLO: Liverpool plaća 44 milijuna funti i dovodi jednog od najperspektivnijih mladih igrača!

Liverpool je navodno odredio Martina Odegaarda kao svoju glavnu metu za transfer, jer je Real Madrid odlučan da ga proda za 44 milijuna funti.

REAL MADRID DAO

Norveškog internacionalaca Liverpool vidi kao idealnu zamjenu za Philippe Coutinha, prenosi Calciomercato.

Odegaard je ove sezone igrao odlično na posudbi u Real Sociedadu, ali možda neće imati dugoročnu budućnost na Bernabeuu, jer čini se da ga Florentino Perez planira pustiti za pravu cijenu.

To je dovelo i do toga da se Odegaard povezuje i kao trnasfer meta za Manchester United, ali pretpostavljamo da bi Liverpool sigurno bio njegova preferirana opcija.

20-godišnjak bi mogao biti idealan za momčad Jurgen Kloppa i trebao bi ići za ostalim mladim igračima koji su se poboljšali pod vodstvom njemačkog taktičara.

44 milijuna funti bi moglo završiti kao pogodak za Liverpool ako Odegaard ispuni svoj ogromni potencijal, tako da će navijači Redsa očajnički željeti da se ovo ostvari.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!